Facebook Türk videoları yüzünden kapanıyor mu?


Facebook yöneticileri şok açıklamayı Brüksel'den bildirdi: " vallahi bıktık, Türkler biraz daha komik video yüklerse siteyi kapatacağız" 

"sistem kaldırmıyor"

dünyaca ünlü, milyonlarca kullanıcıya sahip Facebook'un dahi çocuğu Ernst Fink yaptığı açıklamaya şu şekilde devam etti: " önce Çorum'dan birkaç arkadaş video ekledi, başına da çoook eğlenceli, muhakkak izleyin gibi birşeyler yazmış, birşey demedik, fakat işin suyu çıktı, her iki Türk'ten üçü komik bile olmayan video yüklüyor,      bizim de imkanlarımız kısıtlı, sistemin ağzı gözü kaydı, olacak gibi değil."

Yonja'yı da Türkler batırmıştı

Hatırlanacağı üzere benzer bir platform olan Yonja da Türk insanının istilasına uğrayarak sosyal iletişim yerine tanımadığı kızlara yazmaya elveren bir ortam haline gelmişti. Yetkililer sadece Türklere özel bir site yaratarak kendi haline bırakmayı da ciddi bir alternatif olarak düşünürken Facebook'un geleceği hakkında endişeli bekleyiş sürüyor.. 

Bookmark and Share
bu web sitesinin orijinali www.zaytung.com adresindedir. biz tamamen kendi kafamıza göre çakma birşeyler yaptık, yaratıcı fikre saygımız sonsuz ama tabii herşey de iç güzelliği değil de mi kuzum? bu sitedeki bütün haberler gerçektir, uzaylılar da vardır, Tuğba Özay gibi bir insanın olduğu dünyada bunlardan şüphe etmek yersizdir.