Daum iddialı konuştu: Şampiyonluğu da kaybedip ikide iki yapmak istiyoruz..


Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum kupa finali sonrasında yaptığı açıklamada ilginç açıklamalarda bulundu: "Ankaragücü maçı bizim için çok önemli, o maçı da kaybedip bu sezonu iyice kapatmak istiyoruz, kupada 27 senedir gösterdiğimiz istikrar ortada, ligde de bunu yapabiliriz, futbolcularım da bu amaç doğrultusunda ellerinden gelen pası yapmayacak, özellikle Güiza çok hırslı çalışıyor"

"Son maça bırakmayız"


Daum, basın mensuplarından gelen inatçı sorular üzerine konuşmasına " Denizli hezimetini bir daha yaşamamak için işi son maça bırakmayı düşünmüyoruz, seyirci için iyice ağır oluyor, zaten kupayı kaybedince lig için de bir beklenti oluştu, kimseyi hayal kırıklığına uğratmak isteyiz."

"iyi ki Pendikspor'la oynamadık" 

Daum; hiç mi üzülmediniz, her sene en az üç-dört yiyerek kupaya veda ediyorsunuz diyen densiz muhabire ise: " Önemli olan kupa değil, kupa elbette bir gün alınır, 27 sene bekledik, en az 10 sene daha bekleriz gibi duruyor. Trabzon'a kaybetmekte sıkıntı yok, Pendikspor'a elenseydik ne yapacaktık?" diyerek taraftara ümit verdi.
Bookmark and Share
bu web sitesinin orijinali www.zaytung.com adresindedir. biz tamamen kendi kafamıza göre çakma birşeyler yaptık, yaratıcı fikre saygımız sonsuz ama tabii herşey de iç güzelliği değil de mi kuzum? bu sitedeki bütün haberler gerçektir, uzaylılar da vardır, Tuğba Özay gibi bir insanın olduğu dünyada bunlardan şüphe etmek yersizdir.