Barcelona, THY'den sonra Kamil Koç'la da anlaştı..



Dünyaca ünlü futbol klübü Barcelona yetkilileri ile yerel otobüs firması Kamil Koç'un uzun yol şoförlerinden gelen ortak açıklamaya göre 2014 yılına kadar Barcelona'nın resmi taşıyıcısı Kamil Koç oldu. 

"futbolcular şaşkın"

Barcelona Başkanı Hernandez karardan duydukları mutluluğu dile getirirken: " boarding'i güvenliği derken uçağa binmek çok zahmetli oluyor, onun yerine mümkün olan yerlere Kamil Koç konforu ile gitmeyi istiyoruz, zaten Kamil Koç'u uzun zamandır duyuyorduk, logolarına da bayılıyoruz, hatta o logo Real Madrid'e..." derken konuşmasını kestik.

"yolda durup yolcu almayacağız.."

Kamil Koç yetkilileri ise taraftarın karardan çok mutlu olduğunu ve bu güveni boşa çıkarmayacaklarını, duraktan yolcu almayacaklarını  ifade etti:" 1926'dan beri yollarda olan güçlü bir markamız var, Barcelona ile işbirliğimiz sonrası Niğde, Kastamonu ve Iğdır'a da seferlerimizi başlattık." dedi.

Bookmark and Share
bu web sitesinin orijinali www.zaytung.com adresindedir. biz tamamen kendi kafamıza göre çakma birşeyler yaptık, yaratıcı fikre saygımız sonsuz ama tabii herşey de iç güzelliği değil de mi kuzum? bu sitedeki bütün haberler gerçektir, uzaylılar da vardır, Tuğba Özay gibi bir insanın olduğu dünyada bunlardan şüphe etmek yersizdir.