Tavuk dönerci Yusuf'un onur savaşı

 vs 

20 yıl önce mesleğe çırak olarak başlayan tavuk dönerci Yusuf usta, daha ilk günlerde gözünü yukarılara dikmişti: Michelin yıldızını dükkanına getirecekti. Olmadı, Yusuf usta Michelin için her başvurduğunda aynı yanıtı aldı: " biz tavuk burger ile ilgilenmiyoruz, iskender yapın gelelim"

Hiçbir zaman umudunu yitirmeyen Yusuf Usta yıllar boyunca çalıştı ve geçtiğimiz sene arkadaşlarına verdiği demeçte: " Michelin olmuyorsa, Pirelli takvimine başvuralım, bari gözümüz gönlümüz açılsın" dedi.

Geçtiğimiz altı saat içinde Pirelli yetkilileri tarafından yapılan açıklamada ise: " Yusuf Usta'nın tavuk döneri oldukça iyi lakin yine de Miranda Kerr'in çıplak resimlerinin olduğu Temmuz ve Ağustos aylarını koparıp kendisine göndermek zorundayız, daha fazla çalışması lazım" dendi.

Yusuf usta durumdan oldukça memnun olduğunu kameralardan saklamadı.
Bookmark and Share
bu web sitesinin orijinali www.zaytung.com adresindedir. biz tamamen kendi kafamıza göre çakma birşeyler yaptık, yaratıcı fikre saygımız sonsuz ama tabii herşey de iç güzelliği değil de mi kuzum? bu sitedeki bütün haberler gerçektir, uzaylılar da vardır, Tuğba Özay gibi bir insanın olduğu dünyada bunlardan şüphe etmek yersizdir.