Flashforward dizisinin finali Çorum'da..

Dünyayı kasıp kavuran Flashforward dizisinde beklenmedik gelişme. Filmin senaristi Michael Bloomingdale yaptığı açıklamada: "normalde böyle ipuçları Mahalle'nin Muhtarları gibi dizilerde verilir, fakat bu geleneği bozarak dizinin finalinin Çorum'da geçeceğini tüm dünya ile paylaşıyoruz, son bölümde Ajan Benford bütün gizemi çözmek için Türkiye'nin kuzeyindeki Çorum'a gidecek, bu konuda bizim de kafamız karışık lakin geleceğin ne getireceği de belli olmuyor" dedi.

Bunun üzerine açıklama yapan Çorum valisi: " şimdiye kadar sadece leblebimiz ile meşhurduk, ne olduğunu bilmediğimiz bir dizinin sayesinde dünya basınına konu olduk, rahatsızız, bakanlık ile görüşüyoruz" şeklinde konuştu.

/z
Bookmark and Share
bu web sitesinin orijinali www.zaytung.com adresindedir. biz tamamen kendi kafamıza göre çakma birşeyler yaptık, yaratıcı fikre saygımız sonsuz ama tabii herşey de iç güzelliği değil de mi kuzum? bu sitedeki bütün haberler gerçektir, uzaylılar da vardır, Tuğba Özay gibi bir insanın olduğu dünyada bunlardan şüphe etmek yersizdir.