Başbakan'dan popülist açıklama


Başbakan Tayyip Erdoğan geçtiğimiz ay basını meşgul eden, yapacak işi olmayan ev hanımlarını yürek kalkımı yapan pazar günleri alışveriş merkezlerinin kapanacağı haberine açıklık getirdi: " bizim kastettiğimiz o değil"

2011'de yapılacak genel seçimler öncesinde oy oranını korumak isteyen iktidar partisi başkanı erkekleri kalbinden vuracak söyleminde "AVM'ler tabii ki pazar günleri kapanmayacak, sadece erkeklerin pazar günleri girişlerini engelleyeceğiz, kadınlar toplanarak tabii ki istedikleri AVM'ye gider, alır verir ekonomiye can verir fakat aynı şeyi erkeklerden beklemeye hakkımız yok, onlar otursun maç izlesin, divanda uyusun, kafasını dinlesin" dedi.

Deniz Baykal ise Düseldorf'ta gurbetçilerle yaptığı mitingde "kadın erkek eşitliğine aykırı, anayasa mahkemesine gideceğiz, siz de gelin" şeklinde konuştu.
Bookmark and Share
bu web sitesinin orijinali www.zaytung.com adresindedir. biz tamamen kendi kafamıza göre çakma birşeyler yaptık, yaratıcı fikre saygımız sonsuz ama tabii herşey de iç güzelliği değil de mi kuzum? bu sitedeki bütün haberler gerçektir, uzaylılar da vardır, Tuğba Özay gibi bir insanın olduğu dünyada bunlardan şüphe etmek yersizdir.