Türk Futbol Federasyonu neyin peşinde?


Türk Futfol Federasyonu Başkanı Ahmet Yakartop 6 kişinin katıldığı basın toplantısında 2010-11 sezonuna yönelik yeni kararlarını açıkladı. Yeni sezonda uygulanacak düzenlemelere göre; her takım bir siyahi futbolcuyu oynatmak zorunda kalacak. Başkan: " gol attıkları zaman çok güzel seviniyorlar, takıma renk katıyorlar, ayrıca klüpleri de zengin gösteriyor, avrupadaki her takımda en az 3 tane var, alın en kötü klübede arkadaşlarına şaka yapar, seyirciyle diyalog kurar" dedi.

Saçlara da düzenleme geliyor:


Ahmet Yakartop kurmayları ile devam ettiği konuşmasında: " futbolcuların saçlarına da çekidüzen vereceğiz, sarıya boyatanlar, araya renk atanlara karşı önlem alınacak. Bütün takımlara bir adet mahalle berberi atayacağız, efendi gibi çıkıp topunu oynasınlar, gençlerimizin kafasını da karıştırmasınlar" şeklinde söylemde bulundu.

üç korner bir penaltı:


Şok kararlar bununla da kalmadı. Yakartop:"futbolun meyvesi gol, yıllardır Türk takımları olarak çok kolay gol yiyoruz, buna kılıf uydurmak için üç korner bir penaltı uygulamasına geçeceğiz, zaten kornerden gol falan da olmuyor, takımlara baktık, sadece frikik çalışıyorlar, madem öyle işte böyle" dedi.
Bookmark and Share
bu web sitesinin orijinali www.zaytung.com adresindedir. biz tamamen kendi kafamıza göre çakma birşeyler yaptık, yaratıcı fikre saygımız sonsuz ama tabii herşey de iç güzelliği değil de mi kuzum? bu sitedeki bütün haberler gerçektir, uzaylılar da vardır, Tuğba Özay gibi bir insanın olduğu dünyada bunlardan şüphe etmek yersizdir.