Milliler'e Güney Afrika yolunda ümit ışığı..


Bu yaz Güney Afrika'da düzenlenecek dünya kupasına talihsiz bir şekilde katılamayacak olan milli takımımıza sürpriz haber Fil Dişi Sahilleri'nden geldi: " Bizim yerimize siz gidin.."

Tüm Türkiye'yi umutlandıran açıklamayı Federesyon Asbaşkanı Nalin Kane yaptı: " Fil Dişi Sahilleri olarak dünya kupasına spor olsun diye katılıyoruz, kafile evde otursa kimsenin yokluğumuzdan haberi olmaz. Drogba'nın sakatlığını da göz önüne alırsak San Marino'dan farkımız kalmıyor, kendimizi hiç rezil etmeyelim, vurduğunuz inşallah gol olur" dedi.

Konuşmasını sürdüren Asbaşkan Kane ülke olarak sadece bir talepleri olduğunu, Hakan Şükür'ün yeniden oynamasını istediklerini ekledi: "Kendisinin hastasıyız; uzun boyu, boş bakışları, balına attığı golleri bu dünya kupasında da görmek istiyoruz, tek şartımız bu, kabul ediyorsanız biz hazırız" dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu'na yakın kaynaklardan aldığımız bilgiye göre kulislerde şok teklife sıcak bakıldığı, sadece Hakan Şükür değil, ne kadar uzun abuk topçu varsa (Saffet Sancaklı dahil) çağrılmasının gündemde olduğu konuşuluyor.
Bookmark and Share
bu web sitesinin orijinali www.zaytung.com adresindedir. biz tamamen kendi kafamıza göre çakma birşeyler yaptık, yaratıcı fikre saygımız sonsuz ama tabii herşey de iç güzelliği değil de mi kuzum? bu sitedeki bütün haberler gerçektir, uzaylılar da vardır, Tuğba Özay gibi bir insanın olduğu dünyada bunlardan şüphe etmek yersizdir.